Internet Explorer dominerer fortsat

Trods vækst for både Netscape og Mozilla, så kan Microsoft ikke rykkes. Den seneste Internet Explorer 6.0 præsterer mere vækst end konkurrenterne tilsammen.

Det går fremad for Mozilla og Netscape, men det er stadig så små procenter, at det ikke rykker Microsofts markedsandel. Det hollandske webanalyse-firma http://www.onestat.com/">OneStat har offentliggjort tal for den seneste måned, der viser, at 95,3 procent af alle browser-brugere på internet benytter sig af Microsofts Internet Explorer. Det er et fald på 1,3 procent i forhold til forrige måned.

Netscape 7, der blev lanceret i en beta-version af AOL Time Warner for en måned siden, står for 0,3 procent. Netscape i alt står for 3,4 procent, hvilket er en stigning på 0,6 procent.

Den helt dugfriske Mozilla 1.0, der er en open source variant af Netscapes browser, har en markedsandel på 0,4 procent.

Det er heller ikke de store tal, der præger norske Opera, selvom firmaet kan høste fremgang. Den browser er gået fra 0,5 til 0,7 procent i løbet af sidste måned.

Microsofts tab er meget lille, og OneStat bemærker også, at brugerne tager den nye version 6.0 til sig. Siden april er Internet Explorer steget 1,7 procent til 46,4 procent. Det er mere vækst end konkurrenterne tilsammen.

OneStats tal er baseret på to millioner brugere fra 100 lande.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere